#runstreak2018 dag 4a och min dag 23. Det är svårt att hålla räkningen redan nu men va tusan.

Vi hamnade i Romme Alpin på nyårsdagen och kom hem idag, 4:a dagar semester som blev riktigt lyckad! Bra skidåkning, barnen i skidskola och bägge två åker skidor riktigt bra nu!

Vi hade finbesök av Anders första dagen som fick åka litegranna i snön iallafall sen var han kvar på middag också. Det blev många goa åk och mycket skratt.

Trötta barn och trötta föräldrar varje dag, tidigast en kväll somnade jag en kväll, 20.05, trött och go 🙂  Helt underbart iallafall att få uppleva snö på riktigt även om vi hade lite väl varmt sista dagen. Under tiden barnen va på skidskola blev det lite snowboardåkning och den där Burton brädan leverar kärlek varje skär! Herregud va skön den är att köra!

Det absolut roligaste har varit att se barnen gå från att ta sig ner med mycket hjälp till att åka hela backen ner själv, Filip fixar gröna backar själv och Victor fixar röda bra och tar sig nedför svarta backar.

Direkt efter skidåkningen har jag gett mig ut på min #Runstreak2018, det var isigt och is med snö på så broddarna var på för att inte halka omkull i onödan. Resultatet av joggingturerna var att stelheten i benen försvann och förmodligen mådde benen MYCKET bättre efteråt. Sista dagen blev det skidåkning till lunch och sen lite mat och sen bilfärd hemåt och det var riktigt skönt men fantastiskt motigt att ta sig ut men Marie proppsade på att jag skulle ut och jag kom iväg en sväng. Det går lättare och lättare att komma ut rent psykiskt men det tar emot hårt emellanåt.

Hela Januari 2018 är målet att fullfölja utmaningen från Pace on Earth, mycket bra initativ tycker jag!

Håller bara kroppen ihop, vilken den verkar göra efter ca 3 månaders joggande, så ska jag nog kunna hålla i det här ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.