Efter Romme har det blivit lite snuvigt men jag har kört min Runstreak ändå i ett väldigt lugnt tempo. Det finns ju en uppsjö olika appar för att logga när man tränar, vissa mer avancerade än andra men jag faller tillbaka på enkelheten, det ska bara funka och göra det den ska sen är jag nöjd 🙂

Idag blir min 27e dag i rad jag springer och det känns riktigt bra. När man förr tänkte springa ska det va järnet tills man stupar typ och eftersom många springer tempo som är osannolikt snabbt tycker jag så har jag inte ens börjat. Det är en grymm skillnad på 7min/km och 4min/km men om jag har mitt mål att jag ska springa oberoende tempo så blev det mycket mer laid back!
Om jag har nån sorts tävlingsmål med detta så ska jag försöka hitta nåt lämpligt långlopp, Ultravasa45 lockar i tanken iallafall, ”hur svårt kan det va?” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.