Vi skulle ta det lugnt och inte boka in så mycket på den här semester utan vara lite mer hemma, det gick ju sådär 🙂

Vi tjuvstartade med att barnen var hos mormor en knapp vecka medans vi jobbade. Vi passade på att åka och köpa ”mini”, mer om mini lite senare.

Hämtade hem barnen en söndag, torsdag åkte vi mot Barcelona för att fira 10 år som gifta, en helt fantastiskt resa med några få kompisar som kom ner till Barcelona och gjorde oss sällskap.

Väl hemma igen tog vi det faktiskt lugnt några dagar innan det blev avresa mot Gelleråsen och ett styck Endurance på 6 timmar. Vi stannade där en dag extra och upplevde lite depåliv innan vi åkte mot Strömsdag för att hälsa på kompisar man inte träffat på länge. Några dagar där med bad, båt, swedish fika och en himla massa roligt så styrde vi sen kosan mot Lysekil. Mini fick stå i hamnen, rätt OK ställplats. Sol & bad några dagar, god mat och allt man kan önska på semestern!

Vi fortsatte sen mot Smögen över dagen för att avsluta en liten bit utanför Uddevalla på Hafsten camping, massa lek och bus för barnen och imorrn blir det bad för hela slanten innan vi hämtar upp min bror för att åka hem till dom och vara där  några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.