så har jag sprungit några dagar till, närmare 235 dagar i rad har jag sprungit nu!

Vi har hunnit med en lång och härlig semester, i princip fixat färdigt altanen, stensättningen och framsidan känns som att det är mer eller mindre klart. Några saker till som ska byggas men det kommer 🙂

Vi har hunnit med en fantastiskt resa till Barcelona på vårt 10 års jubileum som gifta! Vi har även införskaffat en husbil som vi varit ute med 10 dagar. Åkt på camping i Malmköping med kompisar som fick introducera oss till campinglivet, vad man gör och INTE 🙂 OJ va mycket skrivna och oskrivna regler det finns!

Lite motorcykel har det såklart blivit och det på gamla Gelleråsen och 6 timmars endurance, vilket jag var med Antikrundan och vann!  Hälsat på gamla kompisar på västkusten och även campat på ”riktigt” i Hafsten, dit vi ska åka tillbaka till, jättehärligt! Avslutade bästkustresan med några dagar hos brorsan med sin härliga familj i Nödinge.

Vi har fått åka båt, bada i riktigt vatten (HAVET!), fiska hundratals(209) med krabbor, ätit Göstas kräftstjärtar i Smögen, träffat på gamla kollegor utanför Sportshopen i Grebbestad bara sådär också.

Barnen har haft 6 veckor lång semester som började med en knapp vecka hos mormor & Uno. Sommaren har varit helt underbar, svettig och härlig! Vi har varit både hemma & borta i en härlig kombination som fått oss att slappna av och bara ha det sådär gött som man kan på en semester 🙂

Den här sommaren har varit helt fantastisk och vi har haft det riktigt gött, lite varmt om nätterna ibland men vi överlever 🙂

Moster med familj kom och hälsade på sista helgen och va lite barnvakt medans vi åkte på 80 års fest i Mjölby till sena natten. Man är inte riktigt van kan man nog säga 🙂 sova 4-5 timmar och sen upp igen, trött som få!

Allt med försäkringsbolag och doktorer är klart med min nervskada, så nu byter vi bok och börjar med en ny som har mer fokus på familj och vänner än smärta och journaler!

Husbilen hoppas vi på att använda mycket, både för egna utflykter men att lätt kunna ta med sig sovplatser och ”hemmet” när man hälsar på kompisar. Hur enkelt är det att fixa sovplats för 4a stycken? ibland är det inte så lätt och då gör vi det lättare med vår ”Mini” som den fick heta när vi pratade om den så barnen inte skulle förstå vad vi pratade om innan vi köpte den.

Lite blandade bilder från sommarens semester!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.