Göteborgsvarvet är över, ett bra lopp med bra tryck från publiken runt hela varvet. Liten förbättring jämfört med 2023, nya tag 2025 (anmälan klar!)
Lite stumma ben på slutet gjorde att jag inte kunde hålla tempot riktigt som jag ville men i övrigt inga bekymmer.
Skönt väder och härlig folkfest, fantastiskt helt enkelt🥰🍾
 
Detta var mitt andra Göteborgsvarv, lärdom från denna gång var att även om man seedat och den startgrupp jag startade i skulle enligt tabellen göra halvmaran runt 1.50 så var det inte många som höll det tempot som behövs för 1.50, så nästa gång ska jag se till att va långt fram i startgruppen så man förhoppningsvis slipper väja för folk de första 5km. 
Inte för att jag är supersnabb men jag har jättesvårt att kompensera upp för att springa i 6.30 när jag vill ha ett snitt på 5.10, det blir alldeles för stor diff i fart, jag har heller inga problem att lägga mig i jämna 5.10 från första kilometern men att göra intervaller som det blev nu är nåt jag inte klarar.
 
Hursomhelst så var det ett fantastiskt lopp, festen längs sträckan med folk ”överallt”, liveband som stå o spelar, ja allt det där extra var verkligen energigivande! Såpass bra tyckte jag det var så jag gick under bågen för att anmäla mig till 2025 redan, den är färdigbetald och målet för 2025? Under 1.50!
 
Det är att börja ha med det i tankarna redan nu så tempot på mina pass skruvas upp lite och att kroppen ska få träna på lite mer distans i rätt tempo fler gånger.
Nästa på agendan är Blodomloppet Linköping 10K och sen kommer Idre Fjällmaraton 28K vilket i sig ska bli en utmaning!
 
2025 är då Göteborgsvarvet bokat igen och Broloppet 21km från Danmark till Sverige! Vilken grej det ska bli!
 
Springa är kul, det fanns dock tillfällen under Göteborgsvarvet jag undrade vad jag höll på med men energin från publiken gjorde det ”lätt” att fortsätta, fantastisk stämning!

Dagen efter Göteborgsvarvet blev det 40 minuter lagom takt springtur med ett dopp i havet efteråt, helt underbart! Sen brunchen på det, musslor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.