Då har jag genomfört min tredje(!) halvmara! Denna gång blev tiden 1:52.20, 5 minuter bättre än förra gången. Första delen gick väldigt bra, till första vattendepån där hela familjen var med och fixade vatten och saft till deltagarna, gick det med ett snittempo på 5.09(cirka 7km), sen hände nåt, det gick saktare av vad jag kände då ingen anledning alls egentligen, jag hamnade i i 5.20-5.40, Tomta delen är i och försig lite backig men ändå!

Sen när man svänger ut mot Sya igen så blev det lite bättre fart igen, där fick jag även lite sällskap av Filip som sprang med några 100a meter innan vattenstoppet.
Vägen tillbaka mot Sya så är det lite nedför där också så det kan ha hjälpt till. Sen när jag kom till Sya, eller strax efter, så fick jag nåt gruvligt ont i höftböjarna så jag fick sakta ner en stund, efter nån kilometer var det OK igen och jag försökte öka tempot, här är det svagt uppför hela vägen mot Mantorp igen så det blev lite tufft att försöka öka tempot. Energin fanns där men benen orkade inte mer kändes det som, jag tog i och tog i men liksom ingen reaktion 🙁 

Nästa lopp att springa kanske blir en Backyard ultra variant i Mantorp, istället för 6.7km blir det en 5km runda och max 12 timmar. Så fixar man hela blir det 6 mil, helt oerhört långt om det skulle gå att genomföra hela! Datumet är lite dumt för min del bara, Backyarden går dagen efter Endurance finalen på Mantorp Park, så jag kan vara lite trött redan innan och planen var nog egentligen att bara komma hem, bada pool, äta & dricka lite och sova skönt, kanske inte starta kl 07 med en 5km runda 🙂 men vi får se hur det blir helt enkelt.

Mer info kommer på https://mantorpsvarvet.se om Backyarden och även 2023 års rundor att springa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.