Så var det dags för lite höstlov, äntligen! Som jag längtat, lite ledigt och en resa med förhoppningsvis härliga aktiviteter.

Upp till Torsby och hälsa på där, sen besöka hovfjället och vandra lite där i dimman, men det var ändå härligt att komma ut. Lite blött men ändå en härlig tur i skogen. Kanske skulle valt vandringskängor istället för trailskorna, det var väl djupt vatten på sina ställen men vi lyckades ta oss runt utan att nån blev genomblöt.

Det blev lite lunchgrillning uppe på fjället innan vi vände neråt igen. Väl nere blev det en eftermiddag/kvälls springtur runt Valberget. Såklart hade jag satt på mig asfaltsskorna och tänkte inte så mycket på det när vi sprang iväg, men såklart skogen här var också genomblöt 😉 och jag sprang dessutom lite fel så det blev en lång tur den här dagen. Väl hemma igen blev det att tvätta ur skor och duscha sig ren igen, lerig var jag överallt!

Lite kvällsmat och ladda om batterierna inför nästa dag som blev inriktning på cykel!

Lite pumptrack bana med barnen, jag och Victor tog 3km MTB spåret, lerigt och brant 🙂 Nästa gång åker vi andra hållet istället, nu blev det som en utförslöpa på slutet bara rakt ner typ och det hade nog varit roligare att ta det åt andra hållet faktiskt. En sen lunchgrill och sen var aktiviteterna över för den här dagen, åtminstone för resten av familjen, jag tog min springtur på asfalt den här gången, orkade inte tvätta allt igen 🙂 MEN jag avslutade med Valbergsbacken, ca 300m lång och 45-50 höjdmeter, huga! Sen ner igen, upp på cykeln och tillbaka till husbilen. 

Det märktes att vi inte rest så mycket senaste året utan vi var hemma och målade hus och lekte hantverkare 😉 Det blir lite intensivt att bo i husbilen, man är alltid nära varandra. Tur var att vi var inne hos mamma en del också, speciellt när det regnar ute.

Vi insåg att höstlovet för oss brukar bli nån sorts vandring, nu blev det Hofjället, annars har det varit Fulufjället några gånger med kompisar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.