Marie har länge tjötat om detta Österlen, hur fint det är osv. Hur fint kan det va? Ja… efter en helg med en underbar guidning bland ett färgstarkt vackert höstlandskap känns det som att jag gärna återvänder hit igen! Magiskt vackert ?

Guidningen bland guldkornen var perfekt, de härliga stränderna blandat med vacker choklad cowboy, här fanns det mesta man kan önska‼️

Så när vi förhoppningsvis drar söderut med husbilen till sommaren blir det några dagar här också, fast vi ska inte parkera bredvid reningsverket och krematoriet ? som så många verkar tycka är ett bra ställe att stå på, 1km därifrån finns naturskön strand och lummig skog runtomkring själva parkeringen, känns bättre på nåt sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.