Tiden bara flyger iväg och man hinner knappt reflektera över saker man gör eller de man har i sin närhet. ”Extended family” har de senaste månaderna blivit försakade på grund av en massa andra aktiviteter.

Vissa man känner börjar ju bli gamla (inte jag än så länge iallafall!) så en härlig 50 års fest blev avklarad i storstan.ee

Gamla CSC gänget hängde jag med till Trysil för första gången på några år och fick äntligen pröva min nya bräda Burton X Wide nedför Högägga, helt SJUKT kul var det!

Det är ett riktigt härligt gäng med bra balans mellan mat & dryck, intressant att man kan placera 10 stycken i en stuga och ha så himla kul tillsammans.

Sen åkte ”Team DO IT Racing” till Romme och åkte lite skidor, vi lyckades få manfall där med en axel ur led på Mike ”fast legged” Caldell. Axeln hoppade tillbaka igen men vare sig bastu eller öl fick ordning på smärtorna så han åkte hem en dag tidigt.e

Barnen då? Ja, de växer så det knakar och man blir förundrad över hur goa de är. Helt fantastiska är de samtidigt som man blir gråhårig på dom ibland också. Hursomhelst så älskar vi dom oerhört mycket.

Jobbet är bytt sen ett halvår tillbaka och jag har nu cirka 20 minuter enkel väg istället för 60 minuter. Helt galet vilken skillnad på livskvalitet det blir istället för att pendla två timmar om dagen.

Sen att vara egen företagare har sina utmaningar, både fördelar och nackdelar men än så länge går det på ganska bra.

Lite utanför komfortzonen är det till en början, leva med 6 månaders kontrakt och kanske vara utan uppdrag vid halvårsskiftet, då behövs lite buffert för att klara sig till nästa uppdrag eller anställning.

Hursomhelst så funkar det helt OK och vardagen känns lite enklare med barnaktiviteter och allt annat man vill hinna med på kvällarna med att bara ha 20 minuter till jobbet.

Som ni kanske läst så är vi med husbil (även kallad ”mini”) och tanken med den är att kunna göra fler utflykter med hela familjen, både att ”kompiscampa”, tävlingar/bandagar och rena utflykter till diverse resmål i närheten. Sverige är ändå väldigt fint att resa i och hälsa på släkt & vänner blir lite enklare.

Så till helgen ska jag & barnen hälsa på farmor, Marie blir hemma på sin danshelg, 3 dagar i rad med dans så det passar sig bra att vi inte är hemma den här helgen.

Livet efter många års smärta och jobb med/mot försäkringsbolag och vården är över sen snart 1 år tillbaka, livet börjar förändras och det var/är som att skriva ett nytt kapitel i livet. Smärtan är kvar, med tack vare vården hos Smärt & Rehab på US har jag mentala verktyg att hantera det på och framförallt att prata om det så de runtomkring vet att det är en dag med extra ont.

Victor hade avslutning igår på Vifolka gymnastiken, herregud va duktiga de är barnen, helt otroligt! Mera Yoump lär det bli i sommar så han inte tappar allt vad hoppande, volter och allt vad heter alldeles för mycket.

De underbart härliga barn (fast ibland är de billiga..) vi har lär iallafall mig mycket både om mig själv och andra.

Under många år nu har Marie fixat den där ”comfort zone” åt mig väldigt bra, det är dags att ta sig ur den nu och återupptäcka världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.