Ett år har gått sen skadan under nyckelbensoperationen

Tiden går när man har roligt 🙂 eller när man mestadels sover och käkar piller hela dagarna, 2015 kommer jag nog ihåg halva året ungefär, resten är suddigt…

Men om man tittar framåt istället för bakåt så känns det bra ändå med armen, jag ska få hjälp från smärtenheten med att mentalt bearbeta och hantera att jag faktiskt kommer leva med den här smärtan resten av livet.

Lagom när man börjar köra hoj igen så kan man ana att kanske det är kontakt till den där biceps, nåt litet smalt verkar ha vaknat till liv?! Victor har iochförsig större biceps än vad den här är just nu men den RÖR PÅ SIG!

Och som sagt, MC Säsongen har börjat och det går RIKTIGT BRA! känns härligt att köra igen, kroppen värker som attan och känslan är underbar!

Barnen och Marie är underbara, jag kan inte önska en härligare familj, barnen tar hand om varandra och är världens goaste bröder (även om de retas ”lite” ibland). Samtidigt som MC säsongen startar och våren kommer ska jag försöka ta igen lite förlorad tid med barnen, förra året var inte pappa riktigt närvarande men det ska bli annorlunda!

img_2162 Hakan_DSC_2965

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close