Nu… fortsätter vi leva lite!

Vi har precis avverkat en helg på Disneyland tillsammans med hela familjen, första långresan tillsammans på 1.5år i princip och Filip första flygresa. Vi har haft en intensiv helg med resa, hotell och massor av DISNEY! Barnen har haft ett äventyr som de sent lär glömma, Filips första flygtur blev succe, han hade inget emot att flyga 🙂

Jag märker av det fortfarande med att man är mera trött än innan olyckan, speciellt när det är lite kallt ute för då känns armen av mer än annars.

Men hur eller hur så hade vi en fantastisk resa, det lär bli fler turer till Disneyland, förhoppningsvis blir då nästa till Disneyworld 🙂 och då lite mer än två dagar, det var i kortaste laget men vi hann med det vi skulle och allt var inte öppet nu på vintern ändå så vi hade nog så kul man kan ha i ett svalt och lite regning Disneyland!

För första gången i mitt liv har jag fått överväga TAKBOX också, de senaste 10 åren har jag alltid haft en minibuss att åka i när man ska till backen och åka skidor så packutrymme har liksom inte varit ett problem… förräns nu när man inte ens får in snowboard i den där minibilen! så ”vi” fick inhandla en takbox med lite kort varsel, så vi har en för snart får man väl hoppas på att det blir lite snö så vi kan åka skidor nånstans.

Barnen de växer så det knakar, Victor har lärt sig åka skidor hyfsat bra på de tre förmiddagar vi varit i Tolvmannabacken och åkt, han är så himla duktig.
Jag tog med honom upp i den röda branten som är backen, han fick åka med mig ner mellan mina ben för att våga. Det är ingen barnbacke direkt kan man väl säga..

Filip vill också jättegärna åka skidor och när vi är i Romme tror jag att det blir att sätta skidor på honom också.

Det har varit en brutal start på 2016, direkt efter långledigheten vid jul/nyår så har det varit full fart sen dess, både på jobbet och hemma men nu börjar det liksom plana ut lite iallafall så man kan börja andas ut lite.

Men men… nu ska det göras lite mat och sen hoppas jag på att min underbara fru kommer hem snart, hon är och klipper sig i salongen och jag är hemma med änglarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close