En lång annorlunda vår och sommar

Det har varit ett annorlunda år med en nyckelbensoperation som inte gick riktigt enligt plan, en lång sjukskrivning till  följd och fler operationer och problem längs vägen.

När man ser tillbaka på sommaren som varit känns det som att jag tagit en sommar från barnen, vi har inte kommit iväg och badat (med både operationssår och en arm ur funktion och inte få röra den alls är det svårt att vara med barnen 🙁 ) mer än en gång, det är massor man har velat göra men inte kunnat av olika anledningar, sommaren ska vara ett barns roligaste tid med mamma och pappa, med mycket bad, utflykter och andra äventyr men nu känner man sig som en bov som knappt kommit hemifrån sen april.

Med en härlig familj som stöd har det mesta gått med näsan över vattenytan åtminstone.

Nu har jag äntligen börjat jobba igen men bara på 50% tillsvidare, för att mjukstarta och se hur det går. Första veckan är snart till sin ända och har gått ganska bra, det märks dock att nervsmärtan är ganska påtagande för man somnar ganska snart efter att man kommer hem.

Hursomhelst, jag är väldigt glad att börja jobba igen men jag tror det blir 50% vecka två också.
back-to-work-e1375908750753[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close