20131222 – Jultradition i Göteborg

Den här helgen var det vår årliga tradition att åka till Göteborg och spendera lite tid med Gunnar, Jennie och barnen och sen åka och tillbringa lite tid på Liseberg och dess julmarknad. Vädret gav oss inte direkt julkänsla men när man kommer till Liseberg och alla juldekorationer som de satt upp så smyger sig julkänslan på allt eftersom. Att sen se Victors min när han åker karuseller är guld värt.
Resan till ära så gav Filip oss sitt första riktiga leende. Vi trodde först att det handlade om ett leende som hade något med att göra med blöjan, men sen konstaterade vi allihopa att det faktiskt var ett riktigt leende.

Mysigt att spendera tid med familj och alla barnen.

 

20131221-162830

20131221-165418

 

20131221-145841

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close