20130714 Lyckad sommarfest

Gårdagen blev jättelyckad. Vi åkte iväg på förmiddagen in till Linköping där vi hittade både nya vattenpistoler till barnen (de vi hade läckte som ett såll) och faktiskt en lite större uppblåsbar pool. När vi kom hem så ville Victor bada på en gång så fort vi kom hem så åt vi lunch och sen började Håkan och V att fylla poolen. När de första gästerna började anlända så var poolen redo och jag började ordna med fika. Inom en timme så var alla på plats och vi fikade och barnen badade och plaskade, sprang igenom vattenspridare och hade vattenkrig tillsammans med Håkan. 😀 Gäller att ha barnasinnet kvar Självklart skulle vi vuxna även röra på oss. Det blev en omvänd tennisturnering med måååånga knasiga bollar och skratt.

DSC_2331 DSC_2330
På kvällen blev det grillning och mycket trevliga diskussioner. Barnen var sååååå duktiga när de underhöll varandra under hela dagen, och tillslut så hamnade de i soffan framför en film, innan de senare skulle åka hemåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close