20130623 Midsommar

Den här helgen har det varit midsommar och vi hade ända tills i torsdag kväll plan på att åka över till västkusten för en snabbvisit hos Gurras familj. Men då vi hade tänkt att bo i bussen under natten och väderleksprognoserna visade att det skulle regna 20-30mm på fredagen så bestämde vi oss sent på torsdag kväll för att inte åka.
Med facit i hand är jag faktiskt nöjd med resultatet. Midsommarafton spenderades i Sya där det som tradition var längdskidåkning. Sen så blev det middag tillsammans med F och J hemma hos oss till sent på kvällen och sen åkte vi bort till gammelgården i Veta och tittade på majstångsresning och dansade små grodorna.
På midsommardagen sen fick vi besök av Petter, Helena och lilla Vincent 3 månader. Det är riktigt kul att se V tillsammans med så små barn. Han tar det så lugnt och försiktigt kring små barn. Det ser nästan ut som att han ibland är lite rädd för att vara i närheten av dem för att de kanske skulle kunna gå sönder. Både jag och Håkan är övertygade om att V kommer att bli en underbar storbror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close