20130610 – Gotland

Årets gotlandresa började med att vi steg upp vääääääldigt tidigt och började köra ner mot Oskarshamn. Detta för att vi skulle kunna åka förbi Eksjö och lämna C4:an efter verkstadsbesöket till de nya ägarna. Resan och avlämningen gick fortare än vad vi hade trott vilket gjorde att vi var i Oskarshamn 1,5 timme innan båten avgick. Tiden fördrevs med frukost på McD.
Resan blev i år 5 dagar av 10, detta då vi i år var där utan V, vilket gjorde att man fick koppla av ännu lite extra. V var hemma med farmor i Mantorp och hade det gött. Men under dessa dagar måste man ju ändå hålla på traditionerna vilket gjorde att mellan jobbpassen på Gotland Ring så åkte en dag ner till Visby och Krusmyntagården för att inhandla årsförbrukningen med te och kryddor, och en dag när jag skulle hämta paket på Fårösund så hittade jag även saffranspannkaka med salmbärssylt. Inte riktigt lika god som Ebbas på Fårö men det funkade och det var gott och vi missade inte heller den traditionen. 😀
Årets Gotland blev soliga, lugna, trevliga och mycket roliga dagar i Roadracingens tecken… som alltid 😀 Det kan inte bli annat i detta knasiga sällskap 😉 eller vad tycker ni??? *Filmklipp*

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close