STCC helgen som varit

I fredags fick vi besök av en motorcykelfarande vän fr Stockholm 🙂 Och i lördags var det dags för Håkan att ta över kommandot vid STCC-tävlingen i Pro Superbike på Mantorp Park. Och det gjorde han med bravur. Stolt fru! Han fick ta två tuffa beslut under helgen men båda blev väl mottagna av förarna.

Fredags kvällen innefattade ett glas rosé och en bra bok för mig och lite öl och flygning med helikoptersimulatorspel för grabbarna.

Jag och Victor började lördagen med att skjutsa upp Håkan, H och F till banan. Sen åkte vi hem och packade handväskan med lite nödvändiga detaljer och sen gav vi oss av in till Linköping. Jag upptäckte nämligen att jag har ingen lång klänning till nästa veckas bröllop som vi ska på.

Victor somnade redan i bilen och han passade på att sova i 1,5 timme. En klänning som är längre än knälång och som passar till ett bröllop fanns det inte gott om kan man ju lungt säga. Men efter en stunds letade hittade jag två klänningar varav den ena klänning nog kommer att passa tillställningen perfekt. Efter stans så åkte vi direkt ut till Mantorp Park. När vi kom ut så strålade solen och det var så där perfekt sommarväder som man vill ha på en bana 😀

Jag hade nämligen inte tittat på tidschemat tillräckligt noggrannt så vi missade de tidigare racen på dagen.

Då en av mc-racen blev framflyttat några timmar pga ett antal krascher inom ett väldigt kort tidsspann fick jag och Victor i alla fall se ett race. Medans vi väntade på att racet skulle starta så var vi och lekte vid lekparken, tittade på när bilarna åkte (vilket Victor tyckte var lite läskigt) och sen åt vi glass.

När racet var slut så åkte H och F och handlade och sen lagade grabbarna mat medans jag fick en stund i hängmattan och Victor lekte med sina bilar.När racet kom sen så gick vi upp på läktaren på boxbyggnaden och  Victor var jätteduktig hela tiden. Han tittade då och då när motorcyklarna åkte förbi annars så lekte han med en petflaska eller sitt lejon sittandes eller liggandes vid mina fötter.

Lagomt när när Håkan kom hemså var maten klar och vi satt oss och åt en underbar ungsgrillad kyckling.

När vi satt ute en stund och pratat så tänkte vi vad tyst Victor var. När vi kom in i vardagsrummet där han suttit och tittat på Bilar så har han somnat och sover så gött.

Han sov så tungt att det helt enkelt inte gick att ta av honom t-shirten utan det fick även bli hans pyjamas för natten.

 

 

 

 

 

 

 

På lördagskvällen åkte sen grabbarna in till stan och satt sig på en uteservering och hade det gött.

 

Söndagen (idag) var en regnig dag. Tidningsrubrikerna skvallrade om översvämningar i småland och trafikolyckor hit och dit. Eftersom det blev en ganska sen kväll för grabbarna så var alla vi ganska trötta. Victor fortsatte gårdagens tema med att somna i soffan, den här gången på förmiddagen. Vi la honom i vagnen och tog en liten promenad mellan två regnskurar annars blev dagens grej – film maraton. Dagen innefattade även ett besök på akuten i Motala för Håkans skull då han under morgonen började domna bort i två fingrar på samma sida som nyckelbenet är av. Men enligt läkarna på akuten så är det inte fara på färde utan det kan vara så att han gjort någon mindre bra rörelse som har skapat en liten blödning eller svullnad runt nyckelbenet och att nån nerv blivit i kläm då. Blir det värre så skulle Håkan ta direktkontakt med ortopeden i Motala för att de skulle få se på det. En lugn och skön men ändå inte långsam helg är nu till ända och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Får hålla tummarna på att vädret blir kanon den här veckan också så man får njuta av fina kvällar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close