Vi har spenderat väääldigt mycket tid runt huset senaste tiden, målat en hel del, kvällar, helger och mest hela tiden senaste veckorna.

Vi har haft en skylift 2 helger för att hinna med att måla allt som man inte når med ställning/stege så sista helgen vi behövde den nu körde vi 12 timmars pass för att hinna med, 21:30 söndag kväll packade vi ihop den!

Samtidigt har det grävts en grop i förberedelser för att bygga en pool och lite senare ska det byggas en mur, sen, först efter det kan vi montera poolen. När den sen är monterad blir det dags för mer altan, så det kommer ta ett tag innan allt är klart liksom, det blir en hemester med att bygga saker känns det som 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.