En liten kort sammanfattning av ”vårt” 2020, med allt vad det innebär.

Det började bra, vi kom iväg till Romme och åkte skidor, Victor blev sjuk och Marie blev helt Ok långt ut i Maj. Filip & jag hade lite lättare verkade det som.

Runt detta stängdes mycket ned, omplanering av det mesta. Maries dans blev inställd, roadracing blev en del påverkat men i Sverige kördes vidare nästan som vanligt, såklart en massa anpassningar för det ska fungera bra tillsammans med de råd från FHM som gavs. Fördelen med roadracing är väl att det finns stora ytor, man är inte nära varandra när man utövar den utan det är att se till att det fungerar i depån, toaletter osv.
Här var husbilen räddningen för mig, utan den hade jag nog inte varit ute på hoj alls 2020. 

Sommaren kom och vi var på utflykt med husbilen emellanåt för att få lite variation i vardagen. Det blev vår variant på ”hemester”, utforska vårat närområde med vad det har att erbjuda. Efter sommaren började Victor i Linköping på en ny skola och det blev lite intressant med logistiken med hämtning och lämning, i början blev det en del bil eftersom både jag och Marie jobbat hemifrån sen mars. Efter ett tag fick vi till det med tåg och buss för Victor som fixade det galant efter att vi varit med ett gäng gånger.

Hösten bara flyger förbi, vardagarna blir riktiga ”ekorrhjul”, ungefär såhär blev det  ”lämna barn, jobba, lunch, jobba, hämta barn, äta sova” och sen repetera. Under den här tiden så träffar vi knappt några andra människor, det blir psykiskt riktigt jobbigt.

Samtidigt som det ”händer ingenting” händer det massor med saker, bra som dåligt och höstlovet var en skön paus från allt med skola, jobb och så vidare, efter det kändes lite bättre. För mig har det under hela hösten var förhållandevis mycket jobb och det avslutades inför julen med riktigt långa dagar och emellanåt jobb långt in på natten. Det är galet vad för lite sömn, 15 timmars arbetsdagar och helger gör med både kropp & knopp. Första 3-4 dagarna på jullovet drömde jag om jobb och sov inte speciellt mycket. 

Summering av året får bli att vi har haft det helt OK och även om det blev annorlunda år. Familjen är tightare än någonsin, en del vänner har isolerat sig helt och vi har inte hört av dom ens digitalt under 2020 trots att vi försökt hålla kontakten under det prövande året, vi hoppas att kunna ta upp kontakten igen när nu samhället förhoppningsvis öppnar upp igen under 2021.

Välkommen 2021, vi ser fram emot att möta dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.