Det blev ett härligt höstlov, jag & barnen började med att åka till Orust på födelsedagskalas. Orust bjöd på sin regniga sida, 20mm regn första natten, det blev inte så otroligt mycket sömn, det blir en bra smatterlåda 🙂

Lördagen bjöd på lite hinderbana, att bada i träsk när det är 6 grader varmt ute var ganska friskt. Kul att testa på hinderbana, nåt jag aldrig gjort förut på det här sättet iallafall. Camilla var en grymt bra instruktör, slitsam bana de har! Lerigt, grusigt, blött, balans och styrkehinder, riktigt grisigt skulle jag nog vilja säga att det var såhär på höstkanten och dessutom riktigt riktigt roligt!

På eftermiddagen blev det lite hästar och lite spel. Lugn och ro när man är på västkusten, himla skönt!

På kvällen bjöds det på hummer, nåt jag inte ätit sen jag bodde i Uddevalla skulle jag tro. Riktigt god mat och vin, man kan inte önska mycket mera 🙂

Det blev sen en natt till med regn, nu började man vänja sig! (Eller så var man så trött att man bara sov ändå…)

Vi åkte hem relativt tidigt på söndagen för att barnen skulle hinna med sina aktiviteter och jag skulle ut o springa på söndagkvällen med PT Mia, härliga övningar!

Orust och västkusten, jag saknar det mycket?

Det här var bara starten… en eftermiddag/kväll/natt hemma sen bär det iväg mot Mörkret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.