Bröllopshelg i Öregrund

Det har vi totalt glömt att berätta om. Förra helgen var vi upp till Öregrund. P och H gifte sig. Jättefint bröllop i en liten kyrka. Orten Öregrund ligger precis vid havet ut mot Gräsö.

Festen var även den väldigt trevlig. Dock fick jag jättehuvudvärk efter 1 glas av det röda vinet. Och då jag hade väldigt ont i halsen så kunde jag inte svälja en värktablett och bamylen hade jag totalt glömt hemma. Då gjorde jag något jag absolut inte brukar göra och det var att jag bestämde mig för att gå till vårt B&B som låg nästan vägg i vägg med festlokalen och lägga mig 10 minuter få se om huvudvärken försvann.

Den minskade i kraft så efter 10 minuter gick jag tillbaka. Då blev det både tårta, dans och foto.

Tyvärr så var både jag och Håkan ganska trötta. Det märks att man blivit småbarnsförälder också. Vi gick upp kl 5 på lördagsmorgonen, vid 9 kom F för att ta hand om Victor och sen blev det att vi gick från festen vid 00.30. Då såg både jag och Håkan i kors. Dagen efter åt vi frukost och sen tog vi en promenad, men det blåste ganska mycket vid havet så vi bestämde oss för att börja bege oss hemåt.

F hade varit hemma hos oss för att det skulle bli enkelt för Victors skull. Jag har nog aldrig sett henne så i ro, som när vi kom hem. Hon satt ihopkurrad i soffan med en tidning i händerna medans Victor lekte för sig själv med sina bilar. Allt hade gått jättebra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close