Måla, hur svårt kan det va…

Det tog tid men nu är vi klara! Målningen av hus och garage tog oss ungefär två somrar. Vilken skillnad det blev. Och det göttigaste av allt är att vi lagt ner ungefär en fjärdedel av vad en målerifirma ville ha för att göra det. Det är klart att timmarna vi lagt ner egentligen kostar också, men vi gjorde det på ca X antal timmar mindre än vad firman offerterade. Eftersom jag jobbat nästan hela sommaren så gjorde Håkan stooooooora delar av målarjobbet på kvällarna eller på helgerna då jag ena pluggade eller tog hand om Victor.

Till det sista (utskotten på huset) fick vi lova att hyra en lift. Den helgmålningen kunde ha gått åt pipsvängen men tack vara snabb service och vänligt bemötande så rekommenderar vi med varm hand Tholmarks i Linköping. 😀

Idag söndag den 7/8 2011 sitter jag och skriver det här och vi har nu hållt på i 1,5 dag för att måla det sista. Utskotten på både fram och baksidan. Vädret har varit kanon hela veckan men i fredags så mulnadet det på och vi trodde stundtals att det skulle komma regn, men det gjorde det inte. Istället kom allt regn idag 😀

Det får regna hur mycket det vill idag för jag vet att vi är klara med målningen och vi hann allt vi skulle göra medans vi hade liften.

Så igår kl 18 målade jag det sista på utskotten och sedan passade jag på att tvätta fönstret som vi har ovanför vår trapp inne. Efter det sprättade vi en flaska med mousserande rosévin som liksom blev pricken på i.

Vi har även haft tillfälliga besök där vi fått hjälp med att ena måla eller ta hand om Victor. Och den hjälpen tackar vi hjärtligt för!

Vi har även en väldigt snäll kompis som låna ut utrustning till oss som gjorde att arbetet den här sommaren kunde genomföras. TACK!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close