Första leendet :)

Idag den 18/5 kom Victors första riktigt leende 😀 Händelsen kan bara beskrivas på ett sätt… helt underbart . Leendet som Victor gav mig var ett helt annat leende än de som han gett oss tidigare. Jag såg på en gång att det handlade om ett annat leende än ”jag är luftig i magen-smile”. Jag blev alldeles rörd och började gråta, sen slängde jag mig på telefonen och ringde Håkan. När Håkan svarade hörde han bara att jag grät, tror nog att han tänkte, åh nej vad har hänt… När jag sen sa att Victor gett sitt första leende mot mig så hörde jag hur Håkan gav en lättnads suck. Nu gör man allt för att han ska ge oss det där underbara leendet igen. Victor kommer att kunna charma alla tjejer med det leendet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close